Útvonal tervező
Sopron >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron

Képgaléria:
Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron
Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron
Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ - Sopron
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, vadászház, turistaszállás, ifjúsági szállás, erdei iskola,
Cím:
9400 Sopron Nemeskúti út 1.
Gyor-Sopron-Moson >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-9866-488, 06-30-411-2973
Web: www.szallas.na-tura.hu
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Bemutatkozás

Üdvözöljük Sopronban, a Na-túra Erdei Vendégházban!

Na-túra Erdei Vendégház – Turistaszálló – Vadászház:
Vendégházunk Sopron, Nemeskúti út 1. szám alatt, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkhoz tartozó Szárhalmi erdőben található.

Osztálykirándulásoknak, erdei iskoláknak és táboroknak kiváló szálláslehetőséget nyújt. Mindezek mellett azonban a természetet, nyugalmat és a csendet kedvelő családoknak, baráti társaságoknak, kerékpártúrázóknak vagy akár céges összejöveteleknek is ajánljuk.
Sopron - Na-túra Erdei VendégházTélen pedig síelőknek is kitűnő és olcsó szállás lehetőséget biztosít, hiszen Ausztria csodálatos síterepei 45 perc alatt elérhetők.

Na-túra Erdei Vendégház szolgáltatások:

8 szobában max. 35 főt tudunk elszállásolni. A vendégek rendelkezésére áll két kisebb társalgó, egy nagy terasz, hatalmas kert és egy 40 fő befogadására alkalmas étkező/társalgó. Ez utóbbit különféle összejövetelekre, találkozókra és bankettekre külön is bérbe adjuk.
Na-túra Erdei VendégházSzobáink csak hálószobák, a felújított tisztasági helyiségek a közös nappali helységekből nyílnak.
A kertben szalonnasütési és grillezési lehetőségen kívül természetesen egyéb kinti programokra is van lehetőség.
Vendégeink gépjárműveinek ill. kerékpárjainak zárt parkolót és kerékpártárolót biztosítunk.

A környék a természetjárók és ökoturisták "paradicsoma”, akiknek szakvezetéssel programok sokaságát ajánljuk.

Osztálykirándulások:
Komplett, teljes ellátású erdei iskolákat, tanulmányi és osztálykirándulásokat, természetismereti- és kerékpáros táborokat szervezünk csoportjainknak. Mindezek mellett fél és egy napos gyalogos-, kerékpáros-, kenus- és buszos túrákon mutatjuk be Sopron környékének a Fertő-táj Világörökségnek és akár ausztriai Rax és Schneeberg páratlanul gazdag természeti értékeit.

Természetismereti tábor: Sopron - Na-túra Erdei Vendégház, természetismereti tábor
Táborunk során a gyerekek megismerkedhetnek a Fertő-Hanság Nemzeti Parknak és Sopron környékének páratlanul gazdag élővilágával. A tábor célja, az ismeretterjesztésen kívül, hogy a gyerekek megtanulják tisztelni és csodálni az őket körül vevő élővilágot. Igyekszünk a tábor céljait megvalósítani úgy, hogy a gyerekek szinte játszva, kalandosan ismerhessék meg a természetet és természetvédelmet.
A táborok 5-7 naposak. Javasoljuk, hogy egy-egy iskola érdeklődő diákjaiból toborozzanak egy tábornyi (20-48 főg) csapatot, ahol érdemes a felsősöket és az alsósokat külön turnusokba küldeni. A táborok lehetnek fél panziósak és teljes ellátásúak, mindig igénytől függően. A programokat előzetes egyeztetés és a csoport igényeinek megfelelő és kiajánlott program alapján bonyolítjuk. Tehát minden iskola a saját anyagi keretein belül hozhatja táborozni a diákjait.

Programok:
Sopron - Na-túra Erdei Vendégház, erdei programok, gyalogtúrákErdei gyalogtúrák, mely során a Soproni-hegység mészkerülő szubalpin jellegű erdőtársulásaival, patakok és tisztások élővilágával, a Szárhalmi erdő mészkedvelő erdeivel, lejtős-sztyepprétjeivel ismerkedhetnek.

A teljes ellátású tábor költsége a Sopronig tartó utazáson kívül mindent tartalmaz. Tehát tartalmazza a gyerekek és a csomagok kiszállítását a vasútállomástól a szállásig és vissza. Tartalmazza a szállást, a reggeliket, ebédeket, vacsorákat, a menetrendszerinti és a külön buszjárat költségeit, a belépőket . Tartalmaz eszközhasználatot (kenuk, távcsövek stb.). Továbbá reggeltől-estig (éjszakai túra során éjjel is) szakképzett és elhivatott vezetők foglalkoznak a gyerekekkel.
További információhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén juthat:
Na-túra Erdei Iskola
NA-TÚRA 2000 Bt. 9400 Sopron, Várkerület 59.
Tel.: 06-30/9866-488, e-mail: na-tura@na-tura.hu

Na-túra Erdei iskola:
Az erdei iskola ma már nem csak egy lehetőség, hanem a legtöbb iskolában a tananyag része és fontos kiegészítője.Sopron- Na-túra Erdei iskola, Ifjú "madarászok"
Minden iskolának lehetősége van, hogy szorgalmi időben erdei iskolát szervezzen diákjainak, mely során a gyerekek a természetben tapasztalhatják meg mindazt, amik sokszor a tankönyvekben kissé szárazon és valljuk be, a gyerekek számára néha unalmasan vannak közölve.
2005. őszétől a Na-túra Erdei Iskola elnyerte a "minősített erdei iskola" címet, mely nemcsak a programjainkra és a szolgáltatásainkra ad garanciát, hanem az iskolák pályázatainál is előnybe részesítik amennyiben hozzánk jelentkezik diákjaival.
Erdei iskolai programjaink ennek megfelelően szorosan illeszkednek a tananyaghoz és a környezeti tudatformálás és nevelés elveihez. Amellett, hogy a gyerekek jó levegőn vannak és sokat mozognak, rengeteg új és hasznos információhoz juthatnak. Megtanulhatják tisztelni és megbecsülni az őket körülvevő élővilágot úgy, hogy szinte észre sem veszik - játékosan és élvezetesen. Na-túra Erdei iskola - Cigányréce (Aythya nyroca), Fotó: Antli István
A programok a Fertő-Hanság Nemzeti Park fertői és Szárhalmi erdei területein, valamint a Soproni Tájvédelmi Körzetben kerülnek lebonyolításra. Ez utóbbi terület peremén vannak a gyerekek elszállásolva, 4 személyes faházakban. Az általában 4-5 napos programok során a mészkerülő, helyenként szubalpin jellegű közép-hegységektől, a száraz szubmediterrán jellegű erdőkön, sztyeppréteken, nedves kaszálókon, réteken, legelőkön keresztül, a szikes tavakon át a patakok, állóvizek és tavak élővilágáig szinte az egész Kárpát-medence kicsinyített másával találkozhatnak a gyerekek. Erdei iskoláink lehetnek félpanziósak és teljes ellátásúak, és különböző időtartamúak, hogy minden iskola megtalálhassa számítását.
Na-túra Erdei Iskola - Kanalas gém (Platalea leucorodia), Fotó: Molnár Balázs A teljes ellátású erdei iskola a Sopronig tartó utazáson kívül mindent tartalmaz. Tehát tartalmazza a gyerekek és a csomagok kiszállítását a vasútállomástól a szállásig és vissza. Tartalmazza a szállást, a reggeliket, ebédeket, vacsorákat, a menetrendszerinti és a külön buszjárat költségeit, a belépőket . Továbbá reggeltől-estig (éjszakai túra során éjjel is) szakképzett és elhivatott vezetők foglalkoznak a gyerekekkel.
A Na-túra Erdei Iskola minősített programjait és moduljait akár egyesével is igénybe veheti. Az 5 napos erdei iskoláinknál azonban mindegyik modul maradéktalanul megvalósításra kerül. A modulok egyesével történő igénybevételét elsősorban környékbeli iskoláknak javasoljuk, de akár tanulmányi- és osztálykirándulások egy-egy programjának is kiválóan alkalmasak.
Az erdei iskolai program keretén belül minősített moduljaink az alábbiak:
Mészkerülő erdőtársulások élővilága Na-túra Erdei Iskola - Gyalogtúra
Szikes tavak és legelők élővilága
Kultúrtáj, mint Világörökség
Az erdő éjjel
Mészkedvelő erdőtársulások élővilága
Madárhatározás és madárvonulás kutatás
Víz az élet forrása és erdei táplálékaink
Rovarvilág
A modulok és programjaink részletes ismertetéséhez és további információhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén juthat:
Na-túra Erdei Iskola
NA-TÚRA 2000 Bt. 9400 Sopron, Várkerület 59.
Tel.: 06-30/9866-488, e-mail: na-tura@na-tura.hu

Felnőtt csoportjainknak, előzetesen egyeztetett időpontban, szakmai kommentárral borkóstolókat is szervezünk. A Soproni történelmi borvidéken pedig komplett bortúrák szervezését és lebonyolítást is vállaljuk.

További szabadidős tevékenységek a közelben:
túrázás, kenuzás, vitorlázás, horgászat, lovaglás, nyári bobozás, termál- és élményfürdők, városlátogatás, egy napos kirándulások Bécsbe, Fraknóra és Kismartonba, télen síelés stb.


ÁRAK:

  Csoportos (20 fő felett) Csoportos (3 éjszaka felett) Egyén 
árak
 
 Diák 1850,- Ft/fő/éj  1650,- Ft/fő/éj  2100,- Ft/fő/éj
 Felnőtt
 2200,- Ft/fő/éj  2000,- Ft/fő/éj  2500,- Ft/fő/éj
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
Idegenforgalmi adó 450 Ft/fő.
Diákoknak és a kísérő pedagógusoknak idegenforgalmi adó nincs.


Reméljük ajánlataink elnyerték az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Na-túra Erdei Vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Sopron-i szállások

 • Megközelítés
  Hogyan találhat meg minket? Vendégházunkat Budapest és Győr felől érkezve az alábbi útvonalon találhatja meg: Sopronba érkezve a 84-es főúton az első nagy körforgalomnál jobbra kell fordulni Bécs felé (Sopron elkerülő út). A balfi kereszteződést, téglagyárat, majd az Ipari Parkot (nagy üvegfalú épület jobb oldalon) elhagyva, az első házak előtti hangfogó fal mellett az első utcán jobbra kell fordulnia (Rákosi útra), ahol már csak egyenesen kell haladni kb. 2 km-t a Vendégházig. Beérve az erdőben kb.150 m-t után balra láthatja meg a Vendégházat jelölő táblát. Amennyiben vonattal érkezik, előzetes egyeztetéssel az állomáson várjuk Önöket, ahonnan a csomagok kiszállítását a szállásig külön gépjárművel, díjmentesen megoldjuk. Önök pedig menetrendszerinti autóbusszal a város széléig tudnak utazni, ahonnan 1,8 km könnyed gyaloglással érhetnek a szállásra. Külön kérés esetén közvetlenül a szállásra is meg tudjuk oldani a kiutazását.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Na-túra ERDEI VENDÉGHÁZ Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9400 Sopron, Nemeskúti út 1.
  Tel: 06-30-9866-488, 06-30-411-2973

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.