Útvonal tervező
Neszmély >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

HILLTOP Borászat - Neszmély

Képgaléria:
HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély
HILLTOP Borászat - Neszmély
HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély HILLTOP Borászat - Neszmély
Információ, szállásfoglalás
Típus: borház, borospince,
Cím:
2544 Neszmély 2544 pf 4
Komárom-Esztergom >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-1-336-2220, 06-1-224-7020
Fax: 06-1-315-0779
Web: www.hilltop.hu
Fizetőeszköz: American Express Card, Nemzeti Üdülési Csekk, Eurocard/Mastercard, Visa Card,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: borozó, borászat, étterem, füves kert, hűtőszekrény, konferenciahelyszin, különterem, mosógép, parkoló, társalgó, telefon, teniszpálya, TV, udvari tűzhely, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás
Üdvözöljük Neszmélyen, a Hilltop Neszmélyi Borászatában!


Borok mindazoknak, akiknek nem mindegy

A reneszánszát élő Ászár-Neszmélyi Borvidéken - Komárom és Esztergom között félúton - található Neszmélyi Borászatunk, melyet a Melegeshegy régi és új telepítésű, fantasztikus tájolású, Dunára néző szőlőültetvényei ölelnek körbe. Talán ez az egyetlen pont az országokat átszelő Duna mentén, ahonnan a folyó mintegy 30 km hosszan egybefüggően látható.

Boraink alapanyaga minden esetben a kiváló minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Ez részben saját tulajdonú, mintegy 500 hektár összterületű ültetvényeinkről, részben más történelmi borvidékek (Sopron, Mór, Tokaj, Szekszárd, Tolna, Villány, Pannonhalma, Buda stb.) több mint ezer szőlőskertjéből kerül - féltő gonddal szállítva - a neszmélyi és császári borászatba.

A BOR:

Borászatunk az ősi bortermelő hagyományokat a legkorszerűbb technológiával ötvözi. Célunk, hogy a természet által a szőlőszemekbe összegyûjtött értékekbôl a lehetô legtöbbet őrizzük meg borainkban.
A Melegeshegy tetején álló modern borászatban Kamocsay Ákos fôborászunk és borásztársa, Dezsényi Ágnes irányítása alatt születnek a Hilltopra közismerten jellemző üde, gyümölcsízű, zamatos fehérborok, míg a császári borászatban a testes, továbbérlelésre alakalmas vörösborok készülnek.
A választék igazán vonzó. Esztendőnként több mint ötvenféle bort készítünk, garantált minőségben, fejlett technológiával. Borkóstolóinkon bárki meggyőződhet erről!

Boraink:

Egy izgalmas borcsalád a Hilltoptól melyet Kamocsay Ákos, a Hilltop Neszmély díjnyertes főborásza és borász munkatársnõje Dezsényi Ágnes alkotott meg.
A Riverview márkanév a neszmélyi borászatból a Dunára eső különleges látványra utal. A Riverview borcsalád az elismert hozzáértést, a modernséget, az üde alternatívát képviseli, egyet jelent a jó ár/érték aránnyal, a megbízható minõséggel.

A Riverview Chardonnay Pinot Grigio és Riverview Kékfrankos Merlot termékek 2001. szeptemberében elnyerték a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ elismerő címet.

-Fehérborok
-Vörösborok
-Desszertborok

Borainkról részletesen a www.hilltop.hu oldalon olvashatnak!

Díjaink:

-A Hilltop Neszmély Rt. 2004-ben elnyerte az 'Év Pincészete' és a 'Magyarország Kiváló Pincészete' címet.
-Kamocsay Ákos főborászunk 1997-ben Angliában, 1999-ben Magyarországon elnyerte az 'Év Borásza' címet.
-Az 1997-es évjáratú Neszmélyi Cserszegi Fűszeres bort Angliában 1998-ban az 'Év Fehérbora' díjjal ismerték el.
Boraink minden évben számos éremmel térnek vissza a külföldi és hazai megmérettetésekről.

Szolgáltatásaink:

-Borkóstolás és üzemlátogatás a borászatban

6 féle borral, üzemlátogatással 1.900.-Ft/fő
6 féle borral, borkorcsolyával, üzemlátogatással 2.400.-Ft/fő
12 féle borral, üzemlátogatással 2.600.-Ft/fő
12 féle borral, borkorcsolyával, üzemlátogatással 3.100.-Ft/fő


-Borbolt a Hilltop Rt. legkiválóbb boraival
-Tenisz (1000 Ft/óra)
-Õrzött parkoló
-Mosoda
-Különterem
-Saját kert
-Hitelkártya elfogadás
-Háziállat bevihetõ
-Dohányzásmentes szoba kérhetõ
-Szabadtéri úszómedence
-Kilátótorony 30 km-es dunai panorámával

Hilltop Borünnep

2005 júliusában a neszmélyi történelmi borvidék helyszínén második alkalommal kerül megrendezésre a Hilltop Borünnep hagyományteremtő 2 napos rendezvénysorozata.

A Hilltop Borünnep a Bor Ünnepe. Tisztelete a szőlőnek, a természetnek, amit igazán csak a földdel dolgozó, alázatra nevelt földműves érezhet át. Egy programokban gazdag hétvégi piknik, lenyűgöző környezetben, a völgyben békésen terpeszkedő Duna látványával, a szőlővel betelepített domb tetején.

Ezen a hétvégén a Hilltop Borászatban találkozik a szakma, hiszen eljönnek a Duna Borrégiót megalapító Pannonhalma-Sokoróalja, Mór, Ászár-Neszmély, Etyek-Buda és Sopron borvidékek borászai, itt vannak a magyar borásztársadalom más kiválóságai egyéb borvidékekről és eljönnek a 'civilek', a bort szeretők, hogy kóstoljanak, kérdezzenek, lássanak és pihenjenek.

Ez a Borünnep nem más, mint hódolat a természet szépségének és az ember alkotóerejének.Egyéb programlehetõségek:

- Dunaalmási lovardában: sétalovaglás, ezenkívül csoportok részére: történelmi lovas-bemutató, lovaskocsitúra, parasztolimpia, íjászat, lövészet (kb. 4 km.-re)
- Vadászat a környezõ hegyekben, horgászat a Dunán

Bemutatkozik a környék:

- Komárom a Monostori Erõddel és a termálfürdõvel (15 km-re)
- Tata a vizek városa: Eszterházy-kastély, vár, Angolpark, Fényes fürdõ (15 km-re)
- A Dunakanyar Esztergomtól Visegrádig rengeteg történelmi és természeti értéket kínál.
- Dunaalmás: római kori út és kõfejtõ


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk várjuk szeretettel
Hasznos tippek!

 • További Neszmély-i szállások

 • Megközelítés
  Budapest, ill. Gyôr, az M1 irányából: Letérés az M1-es autópályáról a Tata, Környe leágazásnál (67. km- Budapest felôl, 68. km-Gyôr felôl). A tatai irányt választva keresztül kell jönni Tatán Komárom, Almásfüzitô (10-es út) irányába, a városon való átjutást a villanyoszlopokon látható irányjelzô táblák segítik. Tata települést elhagyva a felüljárón áthaladva rögtön jobbra kell letérni Dunaszentmiklós irányába. Az út elôször Szomódon, majd Dunaszentmiklóson vezet keresztül, Dunaszentmiklóst elhagyva a csodálatos dunai panoráma megpillantása után 1 km-rel elôször a borászat, majd a borhotel és étterem tûnik elô. A távolság az autópálya leágazástól számítva 14 km. A fontosabb keresztezôdésekben tábla jelzi a Hilltop Borhotel és Étterem felé tartó irányt. Esztergom irányából: A 10-es úton Süttô települést elhagyva az Éden Kemping található a Duna-parton. Itt már tábla jelzi az út mellett a Hilltophoz való letérés közeledtét. A kemping után 1,5 km-rel újabb tábla látható, itt kell elfordulni balra a hegy irányába. A 10-es útról való elkanyarodás után az út elôször a vasutat keresztezi, majd 1,5 km múlva, a hegy tetejére érve, a felejthetetlen dunai panoráma megpillantásakor elôször a borhotel és étterem, majd a borászat mellett vezet el az út. Komárom irányából: Dunaalmás, majd Neszmély egybeépült településeket elhagyva a sorompó után fél km-rel tábla jelzi a letérési irányt jobbra a hegy irányába. A 10-es útról való elkanyarodás után az út elôször a vasutat keresztezi, majd 1.5 km múlva, a hegy tetejére érve, a gyönyörû dunai látkép megpillantásakor elôször a borhotel és étterem, majd a borászat bukkan a látogatók elé. Ha netán eltévedne, hívja a 34-550-440-es telefonszámot!

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • HILLTOP Borászat Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2544 Neszmély, 2544 pf 4
  Tel: 06-1-336-2220, 06-1-224-7020

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.