Útvonal tervező
Cegléd >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd

Képgaléria:
Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd
Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd
Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor - Cegléd
Információ, szállásfoglalás
Típus: ifjúsági tábor, ifjúsági szállás, erdei iskola,
Cím:
2700 Cegléd
Pest >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-53-707-150
Fax: 06-53-707-149
Férőhely: 14 szoba
110 fő
Web: www.diak-tabor.hu
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: erkély, hűtőszekrény,
Közösen használható: bio étterem, bolt, buszparkoló, büfé, ebédlő, étterem, füves kert, hűtőszekrény, mozgássérült-barát, parkoló, portaszolgálat, társalgó, telefon, teniszpálya, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Ceglédi Diáktáborban!


Cegléd és környéke alapvetően alföldi vidék, de ha bebarangoljuk, láthatjuk: megtalálhatók itt a dombok, az erdős magaslatok is. Folyóvizek, tavak varázsolják hangulatossá a tájat.

Ősidők óta élnek emberek ezen a vidéken; ezt bizonyítják a régészeti feltárások leletei, a múzeumokban, helytörténeti gyüjteményekben őrzött kincsek. A régészek kevés rézkori, s egyre több brozkori emléket találtak Cegléd környékén. A honfoglalás idején Cegléd egyike volt azoknak az apró falvaknak, amelyek sűrűn benépesítették a Duna-Tisza közének mocsaras, ligetes vidékét.

A táborról:

2004. tavaszán átadott diákszállónk összesen 110 fő elhelyezésére alkalmas. A szálló egyszintes kőépületében 7 db 8 ágyas és 2 db 10 és 2 db 12 ágyas szoba a diákoknak, és 3 db 2-4 ágyas szoba tanároknak, kísérőknek lett kialakítva. A diákszobákban emeletes ágyak, a tanári szobákban heverők találhatók. A szobák többségéhez terasz is tartozik.
A létszámhoz illeszkedő fiú-, lány- és tanári fürdőegységek, WC-k a folyosón találhatók, modern kialakitásúak, mozgássérültek részére is megközelíthetők és használhatók.
Az épületben közös foglalkozásokra, esetleg tanórákra, esti programokra is alkalmas helyiség, valamint szép kialakítású étterem, nagy terasszal, televízióval áll vendégeink rendelkezésére. Igény esetén hűtőszekrényt is tudunk biztosítani.
Szállónk egész évben üzemel, hűvösebb időszakokban modern központi fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden helyiségben.

A Diáktábor közel 6000 m2-es körülkerített területen fekszik, melyen szalonnasütőhely, pihenőpadok, egy kisebb színpad és különféle sportpályák állnak csoportjaink rendelkezésére.

Szálláshelyünket egy kisebb erdő és egy hangulatos sétánnyal kkörülvett tó határolja. A közelben található a nemrég átadott modern élményfürdő, , valamint a gyerekek nagy kevence az Aquapark is. A legközelebbi város a szállótól 4 km-re fekvő Cegléd.

Nagy tapasztalattal rendelkező, fiatal, lendületes, jókedvű csapat várja a táborba érkező kis turistákat, természetbarátokat.

Étterem

Szállónkban modern kialakítású, saját étterem található. Központi részében kb. 50 fő tud egyidőben étkezni. Emellett szép időben vendégeink rendelkezésére áll az étterem hangulatos terasza is.

Csoportjaink részére teljes ellátást biztosítunk, ami a napi háromszori, bőséges és házias jellegű ételek kínálatát jelenti. Az első étkezés az érkezés napján vacsora, az utolsó pedi az indulás napján ebéd. Az érkezés napjára is tudunk ebédet biztosítani, előzetes egyeztetéssel, térítés ellenében.
Egész napos kiránduláson resztvevő csoporjainknak hideg ebédcsomagot biztosítunk, ilyenkor a vacsora a meleg étkezés.
Speciális étrendű - lisztérzékeny, tejérzékeny, allergiás - csoportok étkeztetését is vállaljuk, előzetes egyeztetéssel.

Általános tudnivalók

A foglalkozásoknál a kb. 15 fős csoportbontást javasoljuk, hogy csoportvezető munkatársunk minden gyerekkel megfelelő ideig tudjon dolgozni.
Kézműves foglalkozásainkat a Ceglédi Alkotók Egyesületének művészei tartják.
Az árak tartalazzák a kézműves foglalkozások során szükséges anyagok költségeit is.
Legtöbb foglalkozás után az elkészült tárgyakat a gyerekek hazavihetik. Az autóbuszos kirándulásoknál a részvételi díj nem tartalmazza a belépőket, a parkolási díjakat és az idegenvezetést.
A csoport egyéni elképzelése alapján összeállított autóbuszos kirándulások programja is megvalósítható.
Programjaink kialakításakor figyelembe vettük az életkori sajátosságokat, így a Ceglédi Diáktáborban minden korosztály számára élvezetes foglalkozásokat ígérhetünk.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését és Ön is vendégünk lesz a Ceglédi Diáktáborban!

Hasznos tippek!

 • További Cegléd-i szállások

 • Megközelítés
  Vasúton: Budapest felől a vonatról "Cegléd - Budai út" megállóhelynél kell leszállni, innen kb. 15 perces, kényelmes sétával lehet elérni a tábort. Közúton: Budapest felől a 4-es, majd a 40-es úton lehet megközelíteni a tábort amely Ceglédtől 4 km-re nyugatra található, Ceglédbercel irányában.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Ceglédi Erdei Iskola és Diáktábor Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2700 Cegléd,
  Tel: 06-53-707-150

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.