Útvonal tervező
Bodrogkisfalud >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud

Képgaléria:
Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud
Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud
Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud Bodnár Panzió és Étterem - Bodrogkisfalud
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, étterem,
Cím:
3917 Bodrogkisfalud Ady telep 1/b
Borsod-Abaúj-Zemplén >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-47-396-388
Férőhely: 3 szoba
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: buszparkoló, büfé, ebédlő, étterem, füves kert, parkoló, rádió, telefon, TV, udvari tűzhely, WC,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Bodrogkisfaludon a Bodnár panzió és étteremben!


A Bodrog partján fekvő Bodrogkisfalud első említése 1220-ra nyúlik vissza. Az első források Kysfalud névalakban említik.
Bodrogkisfalud Borsod-Abaúj- Zemplén megyében, Tokajtól mintegy hat, Szerencstől tíz kilométerre fekszik Bodrogkeresztúr és Szegi települések között, a Bodrog folyó és a Zempléni-hegység által határolva.

A település világörökség részét képező Tokaj-Hegyaljai borvidékhez tartozik.

Az 1994-ben alapított Bodrog étterem családi vállalkozás, házias jellegű ételekkel, mely 2003-ban bővült 3 különálló, zuhanyzós, bidével és színes televízióval ellátott szobákkal. Az étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) az Étteremben megoldható. Vendéglátó egységünk festői környezetben található Tokaj Hegyalján, Bodrogkisfaludon, mely immár a világörökség része. A Panzió-Étterem könnyen megtalálható a 38-as főútvonal mentén, a Vasútállomás mellett, a Bodrog folyó közelében. Gyönyörű kilátás nyílik a tokaji 'Kopasz' hegyre, ahonnan pompás kilátással gazdagodhatnak az odalátogatók. Bodrogkisfalud mentén kanyarog a Bodrog folyó, mely horgászati és csónakázási lehetőséget ad. A környék tájvédelmi körzet, s igen gazdag növény és állatvilága van. Természetesen lehetőség nyílik igazi Tokaj hegyaljai pincékben bor kóstolására is. Az itt eltöltött jó levegőjű kirándulások garantáltan örök élményt nyújtanak.


Hasznos tippek!

 • További Bodrogkisfalud-i szállások

 • Megközelítés
  A Miskolc-Sátoraljaújhelyi 37-es és a Nyíregyházáról Tokajon áthaladó 38-as főút a község belterületét érintve halad el. Vasúton Miskolc-Sátoraljaújhelyi vonalon közelíthető meg.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Bodnár Panzió és Étterem Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3917 Bodrogkisfalud, Ady telep 1/b
  Tel: 06-47-396-388

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.